Fórum

Datum: 03.07.2009

Vložil: Radek

Titulek: fotky?

Heléé, někdo vám čmajznul fotky ze stránek. Bonz, bonz!

Vložil: Lucie

Titulek: Re: fotky?

Jak jako, Radku?

Titulek: Re: Re: fotky?

Aha, a už tam jsou nový :). To jsem se asi zrovna trefil do chvilky, kdy jsi mazala starý a dávala tam nový...

Datum: 02.07.2009

Titulek: kino

To zní jako zajimavý takeover. Jsem informován a nejsem Křovák, aby mi nedocházely souvislosti :). Jinak nápad společnosti Prodance s převzetím kina hodnotím jako nejlepší krok k obnově kultury v našem městě, tudíž držím palce jak panu Hrůzovi, tak Vám, pane divadelníku Mašíne :). Málokdy se stává, že by se věci ujali lidé, kteří z toho neudělají vietnamskou tržnici, kasíno nebo golfové hřiště (což by asi v případě našeho brandýského kina nebylo z konstručních důvodů možné). Navíc povolení konzumace drinků je super nápad, ale muselo to stát plno nervů při první produkci (protože nové sedačky).
Prostě super. Bylo neskutečně milé vidět po cca 15 letech lidi, kteří jdou do brandýského kina na film. Tak teď už jen schopnou nápaditou produkci, navázat kontakty s místními a sousedními umělci (jsou tu, ví se o nich, ale jsou zašití) a plnit, plnit, plnit. Tedy myslím Brandýs kulturními akcemi a sál kina lidmi.

Radek Hrdlička, divadlo Černý Petr (www.divadlocernypetr.cz).

Datum: 02.07.2009

Titulek: foto sálu

Jo a doporučuji tu novou fotku sálu prásknout do hlavičky, protože je pěkná. Při prvním pohledu na ni jsem vás chtěl osočit z plagiátorství a zeptat se, proč místo reálné podoby kina používáte fotografii sálu Žizkovského divadla :). RH.

Vložil: Hubert

Titulek: Re: kino

To je jen takové slovo do pranice, třeba se chytne někdo, kdo si myslí, že do 50km od Prahy nemůže existovat nic normálního, protože komu se tady podařilo naučit chodit po dvou a číst jízdní řády, tak odjel do Matičky a zbytek čumí doma do bedny (a třeba jí říká Moje Domácí Kino). Městské kino je fajn, já jsem v životě neměl s divadlem nic společného, natož s amatérským (i když si u nás občas něco koupí i ta největší) a tak mne samotného překvapilo, jaké kvantum zkoušek jsem byl schopen z povzdálí pozorovat a dokonce vydržet i jedno celé představení :-)
Fotek od bobra jsem se až leknul, jsou tak krásné, že jsem naše staré dobré kino poznal až podle toho špenátu na stropě, přesvětlená místa milosrdně schovala defekty interieru z roku 1961, doufám je nebude nikdo pokládat za klamavou reklamu, až se zblízka seznámí s některým nepěkným detailem. Dali jsme samozřejmě v omezeném rozpočtu přednost obrazu, zvuku a posezení, fazona musí zatím počkat (nejmíň na pořádnou opravu střechy).

Titulek: Re: Re: kino

Myslím, že vzhled není zatím důležitý, když víme, že i na něj jednou dojde. Důležité je naučit lidi, že naše kino nemá jen jiného majitele, ale také nový zvuk a sedačky. Bohužel to mnozí nevědí. Reklama... reklama!!

Titulek: Re: Re: Re: kino

Pozor, majitel je už skoro šedesát let stejný, kino patří městu od té doby, kdy z jeho výtěžku a nějakého (sociálního, důchodového ?) fondu předčasně doplatili zbytek jeho ceny vdově po staviteli Herynkovi. My jsme jenom další v řadě nájemníků, ale zase tak úplně řadoví nejsme, protože jsme přišli nejen s nápadem, ale taky s vlastními možnostmi jeho realizace, takže se nemuselo se vším čekat až na to, kdy peníze "odněkud přijdou" a "někdo" je "nějak utratí". Reklama je problém, protože jenom vylepit u Rengla všechny potřebné plakáty (myslím ty velké barevné, co k filmu neodělitelně patří a distributoři je skutečně poctivě posílají) by nás stálo víc, než promítač a uklízečka. Já jsem v posledním cca týdnu najezdil asi 380km po okolních vesnicích a vylepoval a vylepoval, paradoxně tedy ty nejhezčí visí nebo visely (v Toušeni kdosi strhal, Disco Liblice zase přelepuje) mimo Brandýs, kde si černý výlep nemůžu dovolit a platit monopolistovi jeho sazbu taky ne. Musíme v našem městě získat vlastní plochy, dobré nápady vítám.

Titulek: Re: Re: Re: Re: kino

Pardon, osmdesát let, měl bych to po sobě číst radši před odesláním. Jak už jsem někde psal, můj otec ještě pamatuje jeho premieru, prý "C&K polním maršálkem". A ten fond byl "pensijní".

Datum: 04.07.2009

Vložil: Radek Hrdlička

Titulek: Re: Re: Re: Re: kino

No tak bez silného sponzora je nesmysl vylepovat sólo plakáty k filmům, úplně stačí výlep programu kina. Jiné plochy než Rengl bych nedoporučoval, formát A3 u nich nestojí tak moc (sami přes ně vylepujeme plakáty na naše divadlo) a hlavně okupují nejviditelnější plochy ve městě. Lepit program mimo plochy, kde je nikdo nevidí, bych bral jako ztrátu energie. Program kinoklubu Luft je vidět všude a na plochách, na kterých jsou lidi zvyklí hledat. Takže já třeba vím, kde najdu vždy nový plakát kina v Lysé.
Taky není špatný nápad nechávat dobrovolníky vylepovat plakáty ve svých domech (sami tu jeden máme). Také spolupráci s místními periodiky (Městské listy, TOK) považuji za základ reklamy po městě (osvědčeno, funguje to).

Záznamy: 141 - 150 ze 157
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >>

Přidat nový příspěvek