Fórum

Datum: 12.12.2010

Vložil: Hubert Mašín

Titulek: Re: Re: dotace

Tak že bychom udělali zase v létě v Houštce koncert ? Minule prý stála fronta od kasy až na Lázeňskou, to by se mi líbilo...

Datum: 04.10.2010

Vložil: Hanka

Titulek: Hudební produkce?

Dobrý den,
byla jsem v sobotu v kině na filmu Sex ve městě 2 - moc se mi líbil, ale nevím, co to bylo za hudební produkci v kavárně, protože takový rambajz a hluk který se linul nešlo nepřeslechnout ani v sále, a popravdě, velmi to rušilo. Nemám nic proti muzice, ale účastníkům snad musela téct z uší krev, protože když jsme vyšly ze sálu, konstatovaly jsme, že se nám chvějí vnitřnosti od rachotu.

Datum: 04.10.2010

Titulek: Re: Hudební produkce?

Jo, taky si někdy říkám, že jsem tam ještě nikdy neslyšel nic jenom normálně nahlas, prakticky nezáleží na žánru a všechno je snad jen na plné pecky. "Klubová" nebo "barová" muzika by takhle podle mne vypadat nemusela, ale jestli se to posluchačům líbí, tak asi není na místě, abych jim to chodil ztlumovat :-)
Musíme konečně pořádně koordinovat akce na sále a v kinokavárně, aby přes sebe časově nepřesahovaly a podobnou prosklenou stěnu, jako jsme už udělali dole u vchodu do chodby k sálu plánujeme i nahoře na schodišti, takže sál bude od kavárny lépe zvukově odizolovaný, jednoduché dveře z roku 1930 opravdu nestačí. Mimochodem - zdvojit jsem už musel dveře na terasu, protože hluk projíždějích aut by jinak rušil minimálně stejně a provoz je teď v Tájkově ulici opravdu hodně nepříjemný, nejhorší za celou dobu, co kino provozujeme.

Datum: 09.10.2010

Vložil: Lucie Jursikova

Titulek: Re: Re: Hudební produkce?

Nez jsem odchazela (po zacatku filmu), byla hudba v kavarne stazena a v sale nerusila -
zvukar (Sebesta) mi slibil, ze bude kontrolovat v sale, zda produkce klubu nerusi v sale a pripadne ji ztisi nebo
pockaji do konce filmu, coz evidentne neudelali, priste tedy budeme muset zustat a "hlidat".

Datum: 08.11.2010

Vložil: Šebesta

Titulek: Re: Re: Re: Hudební produkce?

Zdravim,

produkce byla monitorována! Byl jsem ujištěň, že hluk v sále z hudební produkce, byl v dáném případě nahraně, nic méně ještě v pořádku, nehledě na to, že jsme se domluvili s Lucií, že začneme tuším půl nebo čtvrt hodiny před skončením a to jsem dodrželi! Souhlasím, že zvuk do sálu se bezesporu nese, ale jak již zmínil pan Mašín, kvuli nesynchronizování akcí, pak koncert v kinokavárně, který je napsán na osmou hodinu začíná třeba v deset. Dále je tu hluk produkce jako takový, tady bych rád zdůraznil, že prostory pódia nejsou nikterak vytlumeny a tudíž pokud tam hraje kapela ( což není DJ, který hraje POUZE reprodukovanou hudbu) je hluk opravdu velký protože nástroje (z 90%) bicí jsou bohužel nahlas samy o sobě, nehledě na to, když tam přijede kapela s velkým (kytarovým) aparátem, a nelze se s muzikanty domluvit, protože každý je zvyknutý na určitou úroven svého aparátu, pak tu nezbývá nic jiného než prostě "dohulit" alespoň zpěvy, popřípadě nástroje (příčná flétna, atd.), které se prostě ztratí v té akustické podobě. To je realita, to není můj záměr zničit si uši, nebo otravovat lidi hlukem!

Děkuji za pochopení.

Datum: 29.09.2010

Vložil: Pavla

Titulek: ceník

a docela tu chybí kolik jednotlivý film stojí ;) i když to je třeba jednotná cena uvedeno to být může, nemůžete počítat s tim že to každý ví a zná ;) :)

Datum: 30.09.2010

Titulek: Re: ceník

Je to sice na programech:

http://files.kinobrandys.cz/200013516-bbd63bcd07/kinobrandys_rijen_2010.pdf

ale je pravda, že bychom to mohli avizovat i mimo ně. U filmů je pravidlem 80Kč, ale jsou výjimky, například Postradatelné jsme promítali za 60Kč, protože šlo o náhradu, kterou nám distributor dal místo Kajínka a také byly v září dva filmy se vstupným dobrovolným a jeden vůbec zadarmo.

Datum: 06.10.2010

Vložil: Pavla

Titulek: Re: Re: ceník

No ale právě to by mohlo bejt uvedeno u každého filmu individuálně :)

Datum: 06.10.2010

Titulek: Re: Re: Re: ceník

Dobře, zkusím si na to vzpomenout, až se bude připravovat příští program, obvykle se snažíme držet rozsah textu a zvlášť opakujícího se textu na minimu, protože to může být na škodu jeho umístění někam anebo velikosti písma a tím i čitelnosti, ale je fakt, že taky mám rád u všeho dobře viditelnou a jasnou cenovku. My ale opravdu máme minimální možnost nějak ceny tvořit, protože distributoři mívají stanovenu cenu minimální a zdražovat nad ni není kam, když nejsme premierové kino v Praze. V poslední době zvažuji, že snad opravdu zkusíme požádat na radnici o nějaký příspěvek, abychom mohli aspoň dětská představení z něj dotovat a přišlo tak víc dětí anebo nebylo jejich doprovodu líto s nimi film či divadlo také shlédnout. Je opravdu velkým paradoxem, že do zámku a např. knihovny jdou ročně miliony na provoz a do kina nic, nikdy, jen těch sto tisíc na temperování budovy, aby mráz neroztrhal trubky. Snad si opravdu myslí, že film není umění nebo vůbec kultura a tak se nemá podporovat.

Datum: 02.11.2010

Vložil: Petr Š.

Titulek: Re: Re: Re: Re: ceník

Proto dali kino do pronájmu, právě proto, aby ho nemuseli provozovat a investovat do něj peníze ať už v provozu nebo v investicích. Kdyby tomu tak nebylo, tak by město mohlo kino provozovat samo, mít na to lidi, peníze na techniku. V Kralupech mají digitální 3D kino už pár let a z investic města. V Neratovicích také. U nás v Brandýse jako by se o to nikdo nezajímal. Ale já v tom pořád vidím ten "obchod". Soukromá firma si pronajala kino, investuje do něj, trží z něj, funguje. Město to mohlo udělat stejně, nechtělo, nebo nemělo prostředky/lidi/znalosti, tak se ho zřeklo a nebude do něj nic investovat. Logické, ne?

Záznamy: 41 - 50 ze 157
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>

Přidat nový příspěvek